Main >> Видове кожи

Създадоха светещи дивани

Светещите столове вече са напълно достъпни на пазара и за масово разпространение. Засега повечето модели с този уникален модел мека мебел се продава предимно в мрежата и в по-големите фирмени магазини. Светещите дивани са с дамаска от изкуствена кожа и се предлагат в широка гама като цвят и модели. Можете да си поръчате от мини диван до ъглов, а защо не и с дължина, колкото цялата стая, та да спестите поне пари за осветление в помещението. Друга обаче е била целта на дизайнерите създали светещите дивани на бъдещето. Естествено, те са целели да предоставят на аудиторията уникален продукт, който да не е просто мебел, а символ както на удобството и комфорта, така и на лукса и изискания стил.

 

Диваните с LED илюминации са облицовани с висококачествена изкуствена кожа. Тя е удобна за поддържане и лесна за почистване, ако се появи прах или петно по меката ви мебел. Най-разпространените и предпочитаните модели на светещия диван са в черно, лилаво и тъмно синьо. Мебелите, излъчващи светлина, обикновено са украсени с интересна декорация във вид на цветя или геометрични фигури. Именно тези, различни по вид и размер, орнаменти излъчват най-много светлина, след като се задейства специалния механизъм от вашето дистанционно.

 

Светещите мебели са отличен избор както за гостната стая, така и за хола. Препоръчително е да избягвате да обзавеждате с тях кухнята или детската стая. От една страна, подобен артикул задължително трябва да присъства по-скоро там, където каните гостите си, а от друга – децата никога няма да излязат от стаята си, ако ги снабдите със светещ диван.

 

Италианският диван, излъчващ светлина само с натискане на едно копченце от специално пригодено за това дистанционно, съвсем скоро ще бъде предлаган и в естествена кожа и текстилна дамаска. Потребителите обаче са склонни да закупят уникалната мебел, облицована в изкуствена кожа – тъй като тя именно е оригиналният вариант на дивана, а и е по-качествена като съхранение през годините.

Author: Atar AtarShare |
You need to login to be able to comment.

HomeHome