Main >> Видове кожи

Спалнята – модерна и удобна

Основното правило в обзавеждането на спалнята е, че мебели трябва да са наредени така, че острите им ъгли не трябва да са насочени към леглото. Затова шкафчетата в спалните, които са максимално приближени до леглото, трябва да са закръглени или да са увити с плат, а защо не и с изкуствена кожа, която да се съчетае с кожата от леглото. За него изберете пастелени цветове – лилаво, розово или компромисните и за двата пола – бяло, зелено и синьо. Най-добре е обаче мебелите да са в светли тонове. Това ще създаде усещане за простор и светлина.

 

И ако спалнята за възрастни е желателно да бъде оформена в пастелни цветове, то за детската спалня се препоръчват по-ярките багри. Причината за това се крие във факта, че на децата растежа им трябва постоянен източник на енергия по време на процеса на тяхното развитие и растеж. Няма да сгрешите, ако обзаведете и детските стаи с мебели от изкуствена кожа. Тя е мека, удобна и нежна на допир. Не се притеснявайте, че децата ще я унищожат, съвременните производители ви предлагат богата гама от изкуствени кожи – сред тях попадат и много здрави и стабилни такива. Освен това поверявайки им по-скъпи мебели в помещението, още от малки децата ще се научат на послушание и ще свикнат да пазят нещата си.

 

Последният съвет, който ви даваме, е следният. В никакъв случай не икономисвайте при покупката на леглото. Леглото – е мебел, която трябва да се избира, въз основа на неговото качество. Неподходящото за вас легло може да доведе до сериозни заболявания, включително до заболявания на гръбнака. Нещо повече – ако не ви допада, сънят ви със сигурност няма да е достатъчно спокоен и дълбок. Това ще се отрази както на физическото ви състояние, така и на духа ви. Така че, ако наистина искате изкуствена кожа в спалнята си, не се колебайте и я превърнете в рая, за който мечтаете. 

Author: Atar Atar



Share |
You need to login to be able to comment.

HomeHome