Main >> Дамаски

Мебели в кънтри стил

Мебелите в кънтри стила са тежки, силно изпъкващи сред останалите елементи и декорация в стаята. За тях е важно да внушават величие и могъщество над фасадата – стените и пода – както и над допълнителните проекции в жилището. Мебелите в кънтри стила най-вече трябва притежават забележителен и представителен външен вид. Кожата е сред най-популярните материали, които се явяват ключът към подходящото обзавеждане в стила на Дивия запад. Изкуствената кожа, като че ли напоследък взе превес над естествената, в процеса на пренасянето на каубойската атмосфера във вашия дом. Тя лесно се съчетава с дърво, камък и желязо като материали за изготвяне на декорация и мебели. Застареният външен вид на мебелите винаги е подходящ за интериор в стар американски стил. Изкуствената кожа може лесно да го подчертае в кафява, червена, черна и тъмно зеленикава гама.

 

Обзавеждането в кънтри стил се смята за грубо и мъжкарско. Мебелите са масивни и твърди, без никакви ненужи декорации и украшения по тях. Изключително отличителен белег на обзавеждането е използването на кожата – ако искате да постигнете истински каубойски интериор, тогава това е нещото, на което трябва да акцентирате най-много. Тя традиционно присъства не само в облеклото на мъжете от Запада, но и в интериора на домовете им. Към мебелите от изкуствена кожа можете да добавите ловджийски елемент за декорация по стените – стари оръжия и пушки, еленови рога или огромни панери със сухи цветя.

 

Кадър от истински каубойски филм у дома можете да постигнете и като добавите към интериора фенери и стенни часовници. Комбинирайте ги с цвета на изкуствената кожа от канапетата и фотьойлите. В домовете на холивудските звезди пресъздаването на кънтри стила се постига и с каубойски шапки или ботуши. Те също може да са от изкуствена кожа. Поставете ги небрежно някъде като декоративен елемент, за да внесете още повече автентичност и стил във вашия хол, гостна или трапезария

Author: Atar AtarShare |
You need to login to be able to comment.

HomeHome