Main >> Дамаски

Италианската дамаска си остава най-търсената

Без значение от каква материя е италианската дамаска – жакард, кожа – естествена или изкуствена, шанил, сатен, лен, полиестер, памук, микрофибър или някаква друга – тя винаги ще е най-добрата. Това е мнение дори не само на обикновения купувач, но и на дизайнерите – и то не само на италианските. Най-уникалните предложения за обзавеждане на хол, спалня, всекидневна или детска стая винаги включват в себе си мебели от италианска дамаска. Нейното качество е почти несравнимо дори с отличните й имитации от турски произход. Италианската дамаска притежава финесът и изискаността, присъщи единствено и само на нея.

 

Италия винаги е била модното кътче на света. Това важи не само за дрехи и аксесоари, прически и грим, това важи и за външният облик на нашия дом. Интериорът от години наред е свързван с класиката, изтънчеността и комфорта на италианската мебел, покрита не с каква да е, а с италианска дамаска. Производители не само от Европа, но и от останалия свят – Северна Америка, Азия и Южна Америка и досега продължават да вземат пример от местните производители на дамаски в Италия. Някои заводи и предприятия, специализиращи в сферата на дамаските си плащат, за да се сдобият със съветите и упътванията на всепризнати италиански майстори и занаятчии в професионалното изработване на дамаска.

 

Най-важното качество на италианската дамаска обаче, което й осигурява толкова години тази популярност от страна на потребителите, е нейната слава. Тази слава, това търсене едва ли биха били елиминирани някога от характеристиката на италианската дамаска. Така е и при хората – често първото впечатление остава завинаги и изиграва решаваща роля и в бъдеще.

Author: Atar AtarShare |
You need to login to be able to comment.

HomeHome