Main >> Видове кожи

Еко мебели от изкуствена кожа Далечния Изток

Широката аудитория също възприе идеята да внесе нотка от Далечния Изток и в своя дом за романтична и оригинална. Ориенталския интериор винаги се е славил със своя шикозен стил, чиито основни асоциации са свързани с разкош, уют и удоволствие. Цялата тази концепция може да бъде пресъздадена и в интериор, изграден изцяло от еко мебели. Точно това е новата модна линия на дизайнерските мебели, поднесени галантно от производителите на Далечния Изток. Идеята за лукс и същевременно уникалната атмосфера, отнасяща ви в света на безграничното щастие, хармония на тялото и духа и удобството, са съчетани по изключително елегантен начин с мека изкуствена кожа в разнообразна гама от цветове. Сред тях, разбира се, най-популярни са червеното, турско синьото и златистото. Азиатските страни обаче доказват себе си и като верни на модерното и са способни да ви предложат и други вариант – по-класическа и традиционна версия на черна изчистена изкуствена кожа като дамаска и неангажиращо масивно дърво (лесно за преработване, разбира се) при изработката на огромни маси.

 

Уникални решения при избора на интериор и екстериор ви предлагат и експертите в областта от Япония. Дизайнерите от тази част на света притежават способността да „разширяват” апартамента или къщата, без да използват за това техника за пробиване на стени. Как го правят ли? Японските интериорни гении успяват всъщност да направят и най-малкото жилище в просторно и обширно място за обитаване, като не щадят броя на мебелите. Особено добре им се получава, ако използват за това еко мебели, които често пристигат в по-нетрадиционни форми и миниатюрни като размер. Нещо повече – японските дизайнери са на мнение, че еко продуктите, използвани при оформянето на елементите от обзавеждането – основни и допълнителни – създават усещането за лекота и по никакъв начин не предизвикват усещането за натовареност и натруфеност.

 

Главната идея в повече колекции мебели, пристигащи чак от Далечния Изток, е, че в оформянето на интериора и екстериора е важно качеството, а не количеството, важно е разумното, а не прекомерното. Именно това е основната концепция при работата на повечето производители на еко мебели

Author: Atar AtarShare |
You need to login to be able to comment.

HomeHome