Main

Аристократичен минимализъм в кожа


Омръзнало ви е от натруфени спални, претъпкани с излишни аксесоари и украси холове, безсмислено натоварени с излишни елементи кухни – има решение за вашия проблем. Можете да запазите простора у дома си и същевременно да внесете в него повече лукс и комфорт с най-новата концепция за обзавеждане, пристигнала директно от Италия – страната на модата, изискаността и изяществото в дизайна на каквото и да било, в това число и вътрешния интериор

...more
Author: Atar Atar in изкуствена кожа

БТВ възхвалиха тапицера


Всеки петък БТВ излъчва предаването си „Ден на майстора”. В него журналистическия екип на медията представя репортаж, посветен на някоя професия. В края на изминалата 2010 година БТВ ни показа как прекарва деня си и за какво мечтае майсторът тапицер. В краткото интервю, взето от него, героят на „Ден на майстора” обяснява и какво трябва да притежава един човек, за да бъде годен за професията и да бъде истински разбирач в областта на дамаските и в областта на използването на дамаските за облепяне на мебели и автомобили.

...more
Author: Atar Atar in Дамаски

Канадски фирми предлагат мебели от рециклирани продукти


Канада също влязоха в световната зелена кампания за съхранение на природата и създаване на екологично чисти продукти. Десетки производители на мебели и аксесоари за вътрешен интериор започнаха масова надпревара в това кой ще предложи най-природосъобразното и същевременно най-оригиналното решение за обзавеждане на апартаменти, семейни къщи, хотели, заведения,офиси и търговски обекти. 

...more
Author: Atar Atar in Други кожи

Парис Хилтън избра мебелите от изкуствена кожа


Идолът на милиони тийнейджърки и недостижимото изкушение за още толкова мъжки погледи – Парис Хилтън изказа мнението си за кожата като материал за дрехи, аксесоари и мебели. Като любимка на толкова много подрастващи, а и не само, русокосата дама със сигурност ще повлияе на много хора по цял свят за това какво да изберат при следващия ремонт или подмяна на вътрешното обзавеждане.

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Изкуствена Еко Кожа


Екологичният интериор последен писък на модата

...more
Author: Atar Atar in Еко кожа

изкуствена кожа


кожа, висококачествени изкуствени кожи за производство на чанти

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Богат избор за дамите


Изборът на обувки при дамите никога не лесен

...more
Author: Atar Atar in Други кожи

Интериор от Ориента


Светът на Ориента открай време е изпълнен с мистика, с необичаен дух и е муза за въображението на твореца. В това число с чиста съвест към обществото на творците можем да причислим и интериорните и екстериорните дизайнери. Те, между другото, също черпят голяма доза вдъхновение от Ориента, за да предложат на аудиторията свежи идеи за техния дом. Обзавеждането в ориенталски стил има няколко характерни особености, които ако спазите, ще съумявате ежедневно да се пренасяте на богатия от културна гледна точка свят на Далечния Изток. Акцентът се поставя върху дамаската на мебелите, килимите, завесите – щори и пердета – както и аксесоарите, с които неимоверно свързваме Ориентът.

...more
Author: Atar Atar in Дамаски

Съчетавайте шанил с други материи


ДКогато става въпрос за избор на дамаски, не винаги можем да се справим сами. Макар на пръв поглед, да не е толкова трудно да се вземе решение, винаги е добре първо да се вслушаме в съветите на експертите и най-вече на интериорните дизайнери.

...more
Author: Atar Atar in Дамаски

Какво трябва да знаем за дамаската


Какво трябва да знаем като избираме дамаска за тапетите, когато искаме да облицоваме мебелите и още...

...more
Author: Atar Atar in Дамаски


HomeHome