Main

Еко къщата в Коста Рика, покори сърцата на домакините


Екологичните продукти под каквато и да е форма набират все повече и повече сила на пазара и според една част от аналитиците съвсем те ще вземат превес над досега познатите традиционни решения. Основания да се разпространява подобно мнение могат да се открият на различни равнища. На първо място, активността на природозащитниците не просто се покачи, но и силно започна да влияе над хората по цял свят. Това промени възгледите на домакините и те започнаха да гледат на изкуствената кожа, например, по по-различен начин – не като на евтин и некачествен материал, а като на съвестно и практично интериорно решение. От друга страна, самите дизайнери вече предпочитат с еко продукти и са доста запалени с манията за еко мебели.

...more
Author: Atar Atar in изкуствена кожа

Съвременната кухня – кожена, светла и асиметрична


Доскоро основното правило при обзавеждането на кухнята се свеждаше до това тя да бъде удобна, практична и най-вече лесна за поддържане. Е, традициите не са това, която бяха. Съвременната жена промени вижданията си за това как точно трябва да изглежда кухнята й. Стремяща се да гради кариера, съвременната жена има намерение да покаже и това, че е съхранила желанието си да поддържа семейното огнище, да се грижи за близките си, разбира се, да бъде отлична домакиня. Новият елемент, прокрадващ се в модерната кухня, е стилът. В днешни дни класата и естетиката при подбора на мебели е нещо повече от стремежа за удобство, комфорт и уют. Жилището е път към душата на обитателите му и те от своя страна, правят всичко възможно да го изградят така, че да създадат добро впечатление и за посетителите и гостите си. Тази концепция трайно се пренесе и в света на съвременните кухни. v

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Мебелите ни по време на ремонт


За да запазите уюта и комфорта в дома си, ремонтът от време не просто е препоръчителен, а направо си е задължителен. Цялостният ремонт ще внесе в дома ви нова, приятна атмосфера, ще създаде усещането за ново начало на един по-успешен етап от живота ви. Ето защо, ремонтът се често се предлага от психолозите като решение за справяне със стресови ситуации и депресии. Една нова по-приятна атмосфера винаги може да преобрази сивото ви ежедневие в красива приказка. Дори минималният козметичен ремонт би могъл да внесе свежест и комфорт в дома ви. Затова ако имате финансовата възможност и достатъчно време, си позволявайте от време и този лукс.

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Мебели според зодията


Астролозите са убедени, че зодията определя не само характера и съдбата, но и вкусовете. Дизайнерите също са съгласни с тях. Те са на мнение, че хората от един и същи зодиакален знак имат сходни предпочитания при избора на мебелите и въобще при оформяне на домашния интериор.

...more
Author: Atar Atar in изкуствена кожа

Грешките в съчетанието на мебелите и декорацията


Безспорно, докато изграждате помещенията на своя дом, поставяте стъпка по стъпка всяка една от основите му, ключов елемент в този процес е отприщването на личното ви въображение и фантазии. Ако ги нямате, ще се доверите на дизайнер или консултант, но нещо от вас трябва да има – най-малкото да сте избрали текстурата на изкуствената кожа за мебелите или да сте купили сами ваза, която да съчетаете с коженото канапе в хола.

...more
Author: Atar Atar in изкуствена кожа

Мебели в кънтри стил


Вътрешният дизайн и интериор се развиха силно през последните няколко десетилетия. Обикновеното обзавеждане с маса и четири стола, поставени по средата на стаята, не просто е демоде, но и израз на безвкусица и липса на стил. Говорейки за стил и за разположение на мебелите, трябва да се отбележи, че един от най-разпространените стилове в интериора напоследък се оказа кънтри стила. Той е предпочитан, защото е оригинален, излъчва класа и авторитет за посетителите и освен това е лесно постижим не само за хайлайф обществото, но и за средностатистическите семейства.

...more
Author: Atar Atar in Дамаски

Съчетайте камината с изкуствена кожа


Още с откриването на огъня, човек мечтае да подчини стихията му на волята си. Обичате ли да гледате огъня? Изпитвате ли онази страст, която най-вероятно и Прометей е изпитал наред с адреналина, когато го е открил? Ако не можете да откъснете очи от огъня и виждате магия и приказна игра в пламъците, виждате нещо ненаситно, някакъв неистов стремеж, то вие със сигурност имате нужда от камина вкъщи.

...more
Author: Atar Atar in изкуствена кожа

Цветовете в обзавеждането


При избора на интериора експертите в областта съветват клиентите си да следват три основни правила, когато подбират мебелите. Разбира се, най-удачно би било да се възползвате от услугите на дизайнери, но не винаги остават пари за подобни консултации, а по-смелите и желаещите да изразят себе си са убедени, че за да бъде един дом уютен и комфортен, единствено неговите обитатели трябва да го изградят така, както сметнат за добре. Та, ако сте сметнали за по-практично и приятно сами да се заловите с процеса на обзавеждане, ще е добре да се придържате поне до основните съвети на хората, чиято работа е именно това – да помагат при изграждането на едно семейно огнище. Дизайнерите твърдят, че най-важното в един интериор са модела на мебелите, материала, от който са направени и разбира се, цветовата им гама. Ето малко разяснения в тази област

...more
Author: Atar Atar in Доставка на

Изкуствена кожа и антики


Изборът на цвета и модела мебели от изкуствена кожа не поставя края на задачата ви да направите дома си комфортен и стилен. Изключително важен елемент в интериора е декорацията и украсяването. Безспорно, най-важното в този етап на обзавеждането е мярката, с която поставяте каквото и да е било по масите, мебелите, шкафовете и секциите. Освен това отделете повече време за това да прецените как да балансирате цветовете в различните им нюанси.

...more
Author: Atar Atar in Еко кожа

Перфектният интериор за една яхта


Яхтата предполага три неща – лукс, класа и комфорт. Точно тези три прости думички трябва да следвате при вземане на всяко решение по повод обзавеждането на една яхта. Нищо на този свят не е перфектно, но да имаш възможността да се наслаждаваш на бавно минаващите часове на перфектно обзаведената си яхта, може би, поне малко ще ви доближи до идеята за перфектния начин за прекарване на свободното време. 

...more
Author: Atar Atar in Доставка на


HomeHome