Main

Vintage стил в изкуствената кожа


Vintage е стил, мода, течение, романтична игра с чаровните мебели и аксесоари, които пренасят миналото в нашето съвремие. За него са характерни някои особености, които накратко ще обясним в статията. Предлагаме ви изискан вариант на интериор в стил Vintage, подсилен с комфорта и изтънчеността на изкуствената кожа.

...more
Author: Atar Atar in Еко кожа

Еко подаръци за вас и близките ви от изкуствена кожа


Еко продуктите са, може би, едни от най-търсените в момента на пазара. Сферите са разнообразни – от напитки и храни, през медикаменти, дрехи и обувки, та чак до мебели и дори автомобили. Това, че са нашумели, съвсем не е странно. В популярността на еко продуктите си има известна доза логика, и не на последно място олицетворение на моралния и разумния избор. Те са здравословни за хората и са полезни за околната среда. Темата за бъдещи еко катастрофи на планетата нашумяха също напоследък. Решението за тяхното избягване е, разбира се, природосъобразния начин на живот и лансирането на повече еко продукти. Огромна роля в тази инициатива, естествено, изиграват еко активистите и организациите за защита на природата и животните. Всъщност, всеки един от нас, може да даде и своя принос в опазването на околната среда. 

...more
Author: Atar Atar in Други кожи

Еко мебели от изкуствена кожа Далечния Изток


Страните от Далечния Изток се присъединиха към световната инициатива за по-зелен и екологично чист начин на живот. Своя принос те отдадоха като развиха индустрията за производство на еко мебели – уникални по своя дизайн и вдъхновени от очарователните културни традиции на своя регион. Уникални сепарета и канапета от изкуствена кожа в стил „домът на шейха” украсяват вече редица вип имения на звездите, както и заведенията и баровете в европейските страни и САЩ.

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Как да опазите мебелите от изкуствена кожа


Красивата и богато украсената съвременна спалня ви създава необходимото и заслужено спокойствие и уют, съчетани с внушението за класа и естетика. Често обаче клиентите избират мебели, които могат да представляват опасност за малки деца. Нещо повече – някои от тях дори са застрашени от пакостите и по детски оправданото невнимание на малките деца. Така например, еко мебелите често остават повредени, защото са изработени или от по-крехки материали, или имат лесно чуплив дизайн или форма. 

...more
Author: Atar Atar in Доставка на

Бизнесът с изкуствена кожа


С повдигането на въпроси във връзка с жестокостта към животните, замърсяването, недостигът на предлагането и високата цена, разяждащи кожената индустрия, нуждата от изкуствена кожа е във възход. От тук всеки може и сам да си направи лесно изводът, че бизнесът с изкуствена кожа процъфтява.

...more
Author: Atar Atar in Доставка на

Преимуществата на изкуствената кожа


Когато стане въпрос за изкуствената кожа, няма как да не се стигне до сравнението и с естествената. За съжаление хората все още живеят с предразсъдъците, че изкуствената кожа е некачествена и никак не е надеждна при подбора на мебелите в жилищата, работното място или публичните места. Тези митове обаче лесно могат да бъдат опровергани, като се изтъкнат преимуществата на изкуствената кожа и клиентите бъдат оставени сами да вземат решение и да направят избора си, без да са повлияни от стари и криворазбрани мнения.

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Как се правят мебели от изкуствена кожа


Голяма част от българските домакинства избират за своето модерно и комфортно обзавеждане мебели от изкуствена кожа. Те я предпочитат, защото я намират за по-практична, лесна за почистване, луксозна и елегантна на външен вид, често е евтин, но в същото време стилен вариант за перфектния интериор. Едва ли обаче някой от вас се е замислял някога как точно се е появил на бял свят коженият му диван от офиса или холовата гарнитура от изкуствена кожа? Ето малко разяснения във връзка с това как се прави изкуствената кожа и защо тя е толкова подходяща за облицовка на мебелите.

...more
Author: Atar Atar in Доставка на

Леонардо Ди Каприо препоръчва изкуствената кожа


Последната мания на холивудския актьор е да се въплъти в ролята на природозащитник. Не, това не е най-новата кинопродукция, в която участва познатия ви главен герой от класиката „Титаник”. Това, е новата мисия, която Леонардо Ди Каприо, поема в истинския живот. Също толкова, колкото убедителен и в ролите си по време на снимки, актьорът започна масови еко кампании, в които разпалено говори за екологията и природата. По време на някои от конференциите, в които участва холивудската звезда горещо препоръчва на всички хора по света да избират изкуствената кожа. Говорейки по темата. Леонардо Ди Каприо, на широко разяснява плюсовете от това да изберете дрехи, аксесоари и мебели от изкуствена, а не от естествена кожа. Актьорът силно се надява, че като публична личност, дългогодишните му фенове ще вземат пример от него и когато предприемат обзавеждане, ще се сещат за него и ще изберат дивани, табуретки, сепарета и канапета от еко кожа, а не такава, добита след убиването на животни. Наред с това култовият актьор от „Титаник” и „Плажът” е убеден, че с еко пропагандата си ще вразуми и своите колеги, които продължават да показват класата и солидните си банкови сметки под формата на змийски обувки или табуретка, облицована с кожа от истински тигър.

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Спалнята – модерна и удобна


Спалнята – това е личната, най-съкровената и интимна стая от цялото жилище. В нея преминава приблизително една трета от живота ни. Там трябва да цари покой, комфорт, спокойствие и да създава условия за хармония на духа с тялото. По традиция спалните са изолирани помещения и заемат едни от най-далечните и тихи ъгли на дома.Основната им функция е да осигури нормални условия за почивка и сън. За да успеете максимално да ги извлечете, най-важното е да изберете подходящите мебели и подходящите материали, от които да са направени. Напоследък изключително разпространена стана изкуствената кожа за използването на дамаска. Митовете, че кожата лесно се захабява от постоянния натиск върху по време на сън, е преодолян и все повече хора залагат именно на изкуствената кожа в стремежа си да създадат възможно най-луксозната, комфортна и приятна за окото спалня.

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Създадоха светещи дивани


В средата на тази година на пазара се появи най-новия хит в света на интериора. Мебелите се срещнаха с невероятна конкуренция. Става въпрос за диван с LED илюминации, които си менят цвета на светлината и орнаментите с дистанционно. Концепцията, разбира се, отново пристига от Италия – лидерът в модата и в производството на дизайнерски мебели.

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи


HomeHome