Main >> изкуствена кожа

Еко къщата в Коста Рика, покори сърцата на домакините

Екологичните продукти под каквато и да е форма набират все повече и повече сила на пазара и според една част от аналитиците съвсем те ще вземат превес над досега познатите традиционни решения. Основания да се разпространява подобно мнение могат да се открият на различни равнища. На първо място, активността на природозащитниците не просто се покачи, но и силно започна да влияе над хората по цял свят. Това промени възгледите на домакините и те започнаха да гледат на изкуствената кожа, например, по по-различен начин – не като на евтин и некачествен материал, а като на съвестно и практично интериорно решение. От друга страна, самите дизайнери вече предпочитат с еко продукти и са доста запалени с манията за еко мебели.

...more
Author: Atar Atar in изкуствена кожа

Мебели според зодията

Астролозите са убедени, че зодията определя не само характера и съдбата, но и вкусовете. Дизайнерите също са съгласни с тях. Те са на мнение, че хората от един и същи зодиакален знак имат сходни предпочитания при избора на мебелите и въобще при оформяне на домашния интериор.

...more
Author: Atar Atar in изкуствена кожа

Грешките в съчетанието на мебелите и декорацията

Безспорно, докато изграждате помещенията на своя дом, поставяте стъпка по стъпка всяка една от основите му, ключов елемент в този процес е отприщването на личното ви въображение и фантазии. Ако ги нямате, ще се доверите на дизайнер или консултант, но нещо от вас трябва да има – най-малкото да сте избрали текстурата на изкуствената кожа за мебелите или да сте купили сами ваза, която да съчетаете с коженото канапе в хола.

...more
Author: Atar Atar in изкуствена кожа

Съчетайте камината с изкуствена кожа

Още с откриването на огъня, човек мечтае да подчини стихията му на волята си. Обичате ли да гледате огъня? Изпитвате ли онази страст, която най-вероятно и Прометей е изпитал наред с адреналина, когато го е открил? Ако не можете да откъснете очи от огъня и виждате магия и приказна игра в пламъците, виждате нещо ненаситно, някакъв неистов стремеж, то вие със сигурност имате нужда от камина вкъщи.

...more
Author: Atar Atar in изкуствена кожа

Аристократичен минимализъм в кожа

Омръзнало ви е от натруфени спални, претъпкани с излишни аксесоари и украси холове, безсмислено натоварени с излишни елементи кухни – има решение за вашия проблем. Можете да запазите простора у дома си и същевременно да внесете в него повече лукс и комфорт с най-новата концепция за обзавеждане, пристигнала директно от Италия – страната на модата, изискаността и изяществото в дизайна на каквото и да било, в това число и вътрешния интериор

...more
Author: Atar Atar in изкуствена кожа


HomeHome