Main >> Доставка на

Кралска резиденция в обикновения дом

Уютът, практичността и комфортът не са топ приоритети за интериора на всеки човек. Съществуват хора, които искат нещо повече от добре подреден дом – със стабилни мебели, чиято дамаска ще издържи във времето, с тъмни завеси и пердета, за които няма да се налага често да бъдат прани. Все повече от клиентите на интериорните дизайнери отиват с по-нестандартни, понякога абсурдни на пръв поглед, но същевременно и оригинални идеи и желания. Едни от тях искат домът им да прилича на вип апартамент по подобие на този на някоя холивудска звезда, други – дори стигат до там да мечтая за своя собствена кралска резиденция. Възможно ли е обаче един апартамент да се сдобие с визия, наподобяваща обширните салони на кралските дворци, ако се намира в някой краен квартал на София, Варна, Пловдив или даже по-малък град като Сливен, например. Е, хората са го казали, че невъзможни неща няма. А дизайнерите в порива си да дават най-доброто и същевременно най-причудливото и невжидано досега, потвърждават тази максима.

...more
Author: Atar Atar in Доставка на

Тапициране – с кака дамаска трябва да се съобразим

Вероятно почти на всеки един от нас ни се е налагало да прибегнем до услугите на майстора тапицер. И макар той да носи званието майстор, той си остава човек, което моментално води до извода, че дори най-големите професионалисти в областта на дамаските и смяната на дамаските на вашите мебели, биха могли да сгрешат и с това да повредят както обзавеждането ви, така и цялостния изглед на вашето жилище. Точно поради това е толкова необходимо да се съобразим с някои факти, когато предприеме смяна на дамаските у дома и решим да се доверим на майсторите тапицери.Вероятно почти на всеки един от нас ни се е налагало да прибегнем до услугите на майстора тапицер. И макар той да носи званието майстор, той си остава човек, което моментално води до извода, че дори най-големите професионалисти в областта на дамаските и смяната на дамаските на вашите мебели, биха могли да сгрешат и с това да повредят както обзавеждането ви, така и цялостния изглед на вашето жилище. Точно поради това е толкова необходимо да се съобразим с някои факти, когато предприеме смяна на дамаските у дома и решим да се доверим на майсторите тапицери.

  

...more
Author: Atar Atar in Доставка на

Микс от дамаски

Малко оригиналност и творчество никога не са излишни в домашния интериор. Декорацията е от особено значение, когато става въпрос за естетика, уют и приятна атмосфера за вашето жилище. Всичко това може да бъде постигнато, ако разгърнете малко въображението си, ако си поиграете с цветовете, с материите и с малко по-различния подход към подбора на... дамаските.

...more
Author: Atar Atar in Доставка на

Изкуствената кожа воден свят у дома в света на дамаската

Вие сте знака на водните зодии – рак, скорпион или риба – или просто сте безусловно влюбени в морето. Мечтата ви е един ден да предприемете околосветско пътешествие с лодка. Искате да се докоснете до необятния океан и да почувствате неговата красота и мощ като своя лична песен на душата. Ако отговаряте положително на всички тези обяснения, но работата и личните ви ангажименти не ви позволяват да си отделите време дори за разходка в провинцията, значи имате нужда от малко водна магия... Не тук няма да си говорим за баене или стари притчи за орисии, а за обзавеждане... 

...more
Author: Atar Atar in Доставка на

Как да опазите мебелите от изкуствена кожа

Красивата и богато украсената съвременна спалня ви създава необходимото и заслужено спокойствие и уют, съчетани с внушението за класа и естетика. Често обаче клиентите избират мебели, които могат да представляват опасност за малки деца. Нещо повече – някои от тях дори са застрашени от пакостите и по детски оправданото невнимание на малките деца. Така например, еко мебелите често остават повредени, защото са изработени или от по-крехки материали, или имат лесно чуплив дизайн или форма. 

...more
Author: Atar Atar in Доставка на

Бизнесът с изкуствена кожа

С повдигането на въпроси във връзка с жестокостта към животните, замърсяването, недостигът на предлагането и високата цена, разяждащи кожената индустрия, нуждата от изкуствена кожа е във възход. От тук всеки може и сам да си направи лесно изводът, че бизнесът с изкуствена кожа процъфтява.

...more
Author: Atar Atar in Доставка на

Как се правят мебели от изкуствена кожа

Голяма част от българските домакинства избират за своето модерно и комфортно обзавеждане мебели от изкуствена кожа. Те я предпочитат, защото я намират за по-практична, лесна за почистване, луксозна и елегантна на външен вид, често е евтин, но в същото време стилен вариант за перфектния интериор. Едва ли обаче някой от вас се е замислял някога как точно се е появил на бял свят коженият му диван от офиса или холовата гарнитура от изкуствена кожа? Ето малко разяснения във връзка с това как се прави изкуствената кожа и защо тя е толкова подходяща за облицовка на мебелите.

...more
Author: Atar Atar in Доставка на

Цветовете в обзавеждането

При избора на интериора експертите в областта съветват клиентите си да следват три основни правила, когато подбират мебелите. Разбира се, най-удачно би било да се възползвате от услугите на дизайнери, но не винаги остават пари за подобни консултации, а по-смелите и желаещите да изразят себе си са убедени, че за да бъде един дом уютен и комфортен, единствено неговите обитатели трябва да го изградят така, както сметнат за добре. Та, ако сте сметнали за по-практично и приятно сами да се заловите с процеса на обзавеждане, ще е добре да се придържате поне до основните съвети на хората, чиято работа е именно това – да помагат при изграждането на едно семейно огнище. Дизайнерите твърдят, че най-важното в един интериор са модела на мебелите, материала, от който са направени и разбира се, цветовата им гама. Ето малко разяснения в тази област

...more
Author: Atar Atar in Доставка на

Перфектният интериор за една яхта

Яхтата предполага три неща – лукс, класа и комфорт. Точно тези три прости думички трябва да следвате при вземане на всяко решение по повод обзавеждането на една яхта. Нищо на този свят не е перфектно, но да имаш възможността да се наслаждаваш на бавно минаващите часове на перфектно обзаведената си яхта, може би, поне малко ще ви доближи до идеята за перфектния начин за прекарване на свободното време. 

...more
Author: Atar Atar in Доставка на

Изкуствена кожа Пловдив


Изкуствена кожа в Пловдив голямо разнообразие на модели, кожа за тапицерия на мебели

 

...more
Author: Atar Atar in Доставка на


HomeHome