Main >> Видове кожи

Еко мебели от изкуствена кожа Далечния Изток

Страните от Далечния Изток се присъединиха към световната инициатива за по-зелен и екологично чист начин на живот. Своя принос те отдадоха като развиха индустрията за производство на еко мебели – уникални по своя дизайн и вдъхновени от очарователните културни традиции на своя регион. Уникални сепарета и канапета от изкуствена кожа в стил „домът на шейха” украсяват вече редица вип имения на звездите, както и заведенията и баровете в европейските страни и САЩ.

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Преимуществата на изкуствената кожа

Когато стане въпрос за изкуствената кожа, няма как да не се стигне до сравнението и с естествената. За съжаление хората все още живеят с предразсъдъците, че изкуствената кожа е некачествена и никак не е надеждна при подбора на мебелите в жилищата, работното място или публичните места. Тези митове обаче лесно могат да бъдат опровергани, като се изтъкнат преимуществата на изкуствената кожа и клиентите бъдат оставени сами да вземат решение и да направят избора си, без да са повлияни от стари и криворазбрани мнения.

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Леонардо Ди Каприо препоръчва изкуствената кожа

Последната мания на холивудския актьор е да се въплъти в ролята на природозащитник. Не, това не е най-новата кинопродукция, в която участва познатия ви главен герой от класиката „Титаник”. Това, е новата мисия, която Леонардо Ди Каприо, поема в истинския живот. Също толкова, колкото убедителен и в ролите си по време на снимки, актьорът започна масови еко кампании, в които разпалено говори за екологията и природата. По време на някои от конференциите, в които участва холивудската звезда горещо препоръчва на всички хора по света да избират изкуствената кожа. Говорейки по темата. Леонардо Ди Каприо, на широко разяснява плюсовете от това да изберете дрехи, аксесоари и мебели от изкуствена, а не от естествена кожа. Актьорът силно се надява, че като публична личност, дългогодишните му фенове ще вземат пример от него и когато предприемат обзавеждане, ще се сещат за него и ще изберат дивани, табуретки, сепарета и канапета от еко кожа, а не такава, добита след убиването на животни. Наред с това култовият актьор от „Титаник” и „Плажът” е убеден, че с еко пропагандата си ще вразуми и своите колеги, които продължават да показват класата и солидните си банкови сметки под формата на змийски обувки или табуретка, облицована с кожа от истински тигър.

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Спалнята – модерна и удобна

Спалнята – това е личната, най-съкровената и интимна стая от цялото жилище. В нея преминава приблизително една трета от живота ни. Там трябва да цари покой, комфорт, спокойствие и да създава условия за хармония на духа с тялото. По традиция спалните са изолирани помещения и заемат едни от най-далечните и тихи ъгли на дома.Основната им функция е да осигури нормални условия за почивка и сън. За да успеете максимално да ги извлечете, най-важното е да изберете подходящите мебели и подходящите материали, от които да са направени. Напоследък изключително разпространена стана изкуствената кожа за използването на дамаска. Митовете, че кожата лесно се захабява от постоянния натиск върху по време на сън, е преодолян и все повече хора залагат именно на изкуствената кожа в стремежа си да създадат възможно най-луксозната, комфортна и приятна за окото спалня.

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Създадоха светещи дивани

В средата на тази година на пазара се появи най-новия хит в света на интериора. Мебелите се срещнаха с невероятна конкуренция. Става въпрос за диван с LED илюминации, които си менят цвета на светлината и орнаментите с дистанционно. Концепцията, разбира се, отново пристига от Италия – лидерът в модата и в производството на дизайнерски мебели.

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Съвременната кухня – кожена, светла и асиметрична

Доскоро основното правило при обзавеждането на кухнята се свеждаше до това тя да бъде удобна, практична и най-вече лесна за поддържане. Е, традициите не са това, която бяха. Съвременната жена промени вижданията си за това как точно трябва да изглежда кухнята й. Стремяща се да гради кариера, съвременната жена има намерение да покаже и това, че е съхранила желанието си да поддържа семейното огнище, да се грижи за близките си, разбира се, да бъде отлична домакиня. Новият елемент, прокрадващ се в модерната кухня, е стилът. В днешни дни класата и естетиката при подбора на мебели е нещо повече от стремежа за удобство, комфорт и уют. Жилището е път към душата на обитателите му и те от своя страна, правят всичко възможно да го изградят така, че да създадат добро впечатление и за посетителите и гостите си. Тази концепция трайно се пренесе и в света на съвременните кухни. v

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Мебелите ни по време на ремонт

За да запазите уюта и комфорта в дома си, ремонтът от време не просто е препоръчителен, а направо си е задължителен. Цялостният ремонт ще внесе в дома ви нова, приятна атмосфера, ще създаде усещането за ново начало на един по-успешен етап от живота ви. Ето защо, ремонтът се често се предлага от психолозите като решение за справяне със стресови ситуации и депресии. Една нова по-приятна атмосфера винаги може да преобрази сивото ви ежедневие в красива приказка. Дори минималният козметичен ремонт би могъл да внесе свежест и комфорт в дома ви. Затова ако имате финансовата възможност и достатъчно време, си позволявайте от време и този лукс.

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Парис Хилтън избра мебелите от изкуствена кожа

Идолът на милиони тийнейджърки и недостижимото изкушение за още толкова мъжки погледи – Парис Хилтън изказа мнението си за кожата като материал за дрехи, аксесоари и мебели. Като любимка на толкова много подрастващи, а и не само, русокосата дама със сигурност ще повлияе на много хора по цял свят за това какво да изберат при следващия ремонт или подмяна на вътрешното обзавеждане.

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

изкуствена кожа

кожа, висококачествени изкуствени кожи за производство на чанти

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи

Искаш промяна, започни с дамаската

Искаш промяна за облицовката на вашите мебели и обзавеждане започни с дамаската

...more
Author: Atar Atar in Видове кожи


HomeHome